23948sdkhjf

PriceRunner lancerer ny sammenligningstjeneste

Et helt nyt design med nyt logo og nye farver er det synlige bevis på det nye PriceRunner.
Pricerunner lancerer nu en helt ny og markant forbedret sammenligningstjeneste som afløser for den eksisterende online prissammenligningstjeneste.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det bliver fremover super enkelt og meget nemmere at finde lige netop det produkt eller den pris du leder efter på pricerunner.dk, siger Martin Andersen.

Den største nyhed ligger i det bagvedliggende system, der sørger for at de danske forbrugere kan søge efter produkter og priser fra mere end 6000 butikker og sammenligne dem.

- Vi har bygget et komplet nyt system, der giver forbrugerne endnu bedre og hurtigere produkt- og prissammenligninger end de har i dag, siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner i Danmark.

Virksomheden har dansk hovedkvarter i Nykøbing Falster.

Mere end 1,6 millioner danskere bruger hver måned pricerunner.dk til at finde produkter og priser online, som de sammenligner for at kunne gøre den bedste handel.

PriceRunner blev etableret i 1999 og har i alle årene haft som mission at være forbrugernes ven, der hjalp dem med at finde de rigtige produkter til den rette pris. I begyndelsen var det primært elektronikprodukter, der kunne sammenlignes priser, mens det i dag er stort set alle typer af produkter, der kan findes og sammenlignes på PriceRunner.

- Det er vores ambition med det nye PriceRunner at gøre det nemmere og hurtigere for forbrugerne at finde produkter og opdaterede priser. Vores nye tjeneste svarer til, at vi i stedet for at købe en ny bil faktisk har bygget en helt ny bilfabrik, der har bygget vores nye bil op fra bunden. Hele det bagvedliggende system er bygget op fra grunden og vi har sådan sagt lidt populært skabt en helt ny og meget avanceret PRISROBOT til at finde produkter og priser hurtigt, siger Martin Andersen.

I takt med nethandlens kraftige vækst har PriceRunner oplevet massiv vækst og er aktuelt Danmarks sjette største website ifølge den officielle måling i Dansk Online Index.

Den nye ”prisrobot” har været i drift i mere end seks måneder i Sverige og Storbritannien.

PriceRunner findes udover Danmark også i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Østrig og Frankrig og har alene i Danmark og Sverige 110 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065